Yardwe Дезодорант, Сапун Долния Калъф Сапун За Ръце, Сапун за премахване на Миризмата От Неръждаема Стомана, Сапун За ръце, Сапун Black Дезодорант за Хладилник Сапун От Н?

Yardwe Дезодорант, Сапун Долния Калъф Сапун За Ръце, Сапун за премахване на Миризмата От Неръждаема Стомана, Сапун За ръце, Сапун

BGN 2.63

Наличност

Сапун от неръждаема стомана : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стокаИскрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Сапун за отстраняване на миризма : Изработено от неръждаема стомана : .Сапун за ръце : Без сапунена пяна и без добавяне на опасните съставки във водата.Сапун от неръждаема стомана : за премахване на острата миризма, може да продължи с години. Сапун : Просто използвайте студена вода, проточную, намокрете я и растирайте в ръцете в продължение на 30 секунди, това наистина е отстранил всяка миризма.Сапун от неръждаема стомана : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Сапун за отстраняване на миризма : Изработено от неръждаема стомана : .Сапун за ръце : Без сапунена пяна и без добавяне на опасните съставки във водата.Сапун от неръждаема стомана : за премахване на острата миризма, може да продължи с години. Сапун : Просто използвайте студена вода, проточную, намокрете я и растирайте в ръцете в продължение на 30 секунди, това наистина е отстранил всяка миризма.Осъществяване на списък 1 х сапун от неръждаема стомана Характеристики - Цвят : черен, сребрист Сапун от неръждаема стомана. - Изработено от неръждаема стомана : Сапун за премахване на миризмата - Размер : приблизително 7,5x6,9x2,3 см Сапун за ръце. - Материал : сапун от неръждаема стомана. - за да премахнете остър мирис може да продължи с години сапун от неръждаема стомана. - Неговата научен дизайн се състои в това, че е отрицателен заряженное сапун от неръждаема стомана, комбинирана с положително заредени аминокиселини хладка вода за да се неутрализира миризмата.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса