Yolev 6 Бр. Плетени Гривни за Приятелство Ръчно изработени, Модни Мъжки И Женски Стръмни Гривни на Китката, Комплект Гривни със Сърца, Подходящо Въже за Жени, Подаръци ?

Yolev 6 Бр. Плетени Гривни за Приятелство Ръчно изработени, Модни Мъжки И Женски Стръмни Гривни на Китката, Комплект Гривни със

BGN 1.79

Наличност

【уникален дизайн】 Тази гривна унисекс е вплетен в меки въжета, лек, опростен и стилен, са привлечени към вас по-голямо внимание здрав, това е лесно да загубиш. 【Пакетът включва】Опаковка от 6 Стилни и разноцветни Плетени гривни за Приятелство ръчно изработени.Благодарение на лаконичному дизайн на гривни ще се зарадват на по-леки, те са идеални за хора, занимаващи се с активна почивка,. 【подходящ размер】 Восъчна нишка, плетени гривни за мъже, гривна водоустойчив.Гривна унисекс с регулируеми завязками, подходящи за повечето китките или ножных гривни, ширина 0,39 инча и дължина 11,5 инча. Здрав и удобен в чорап. 【Здрав】 гривни от кожа не выцветут и не потускнеют.Устойчив на надраскване.Могат да се носят по време на спорт и физически натоварвания.Дори в душата кожена гривна за жени. 【топло подарък】 мъжки сплетен маншет-маншета подарък за семейството / приятелите на свети Валентин, годишнина, ден на бащата, Коледа, рожден ден или деня на благодарността.Това може да бъде и чудесен подарък за бала кожени гривни. 【уникален дизайн】 Тази гривна унисекс е вплетен в меки въжета, лек, опростен и стилен, са привлечени към вас по-голямо внимание. здрав, това е лесно да загубиш. 【Пакетът включва】Опаковка от 6 Стилни и разноцветни Плетени гривни за Приятелство ръчно изработени.Благодарение на лаконичному дизайн на гривни ще се зарадват на по-леки, те са идеални за хора, занимаващи се с активна почивка,. 【подходящ размер】 Восъчна нишка, плетени гривни за мъже, гривна водоустойчив.Гривна унисекс с регулируеми завязками, подходящи за повечето китките или ножных гривни, ширина 0,39 инча и дължина 11,5 инча.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса