Етикети с гражданските права [100ШТ] Граждански права за афро-американците, Етикети с правата на жените за лаптоп, Бутилка за вода, Стикер на Велосипед, Водоустойчив ?

Етикети с гражданските права [100ШТ] Граждански права за афро-американците, Етикети с правата на жените за лаптоп, Бутилка за вода,

BGN 0.67

Наличност

✨【Етикети за граждански права】 Тази серия от стикери, включваща 100 бр, специално разработен за защита правата на африканските жени.Всички етикети на 100% абсолютно нови.Уникален Персонализиран Модел, идеален за подарък на жените!. ✨【Висококачествени материали】 Всички наши етикети са произведени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Този стикер може да се приложи към лаптоп, чемодану, скейтборду, хладилника, платяному на шкафа, на стената, на китара, на колата, мотоциклу, велосипед и т. ✨【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Размер на 2,5-4,5 инча. Вземете си етикети, почистете повърхността, извадете хартията, не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте блясък на вашата индивидуалност!МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Тези стикери не са приложими за Шероховатым и неравния терен. ✨【ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА】 Нашият асортимент от стикери с графити - правилния избор при избора на подарък за вашите приятели, деца, тийнейджъри.Аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък.Идеален като аксесоари за партита, подаръци за партита, таблици награди, са на стикери. ✨【Гаранция за отлично посрещане на】 Ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя стока или да получите възстановяване.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви осигури първокласен доставка за високо качество и безпроблемно възстановяване. ✨【Етикети за граждански права】 Тази серия от стикери, включваща 100 бр., специално разработен за защита правата на африканските жени.Всички етикети на 100% абсолютно нови.Уникален Персонализиран Модел, идеален за подарък на жените!. ✨【Висококачествени материали】 Всички наши етикети са произведени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса