Колело за упражнения за котки в затворени помещения, Бягаща пътека, за котки с механизъм за заключване и Без монтаж, Безшумен валяк от TPE, Хубаво Колело за бягане на ?

Колело за упражнения за котки в затворени помещения, Бягаща пътека, за котки с механизъм за заключване и Без монтаж, Безшумен валяк

BGN 354.24

Наличност

【Висококачествени материали】Колело за упражнения JM MD COLTD котка, изработени от многослойни дъски от масивна дървесина, всеки детайл има връзки от неръждаема стомана, е много силна и може да се използва в продължение на много годиниПиста, без пропуски и стабилна основа, които осигуряват безопасност на котка при използване.Той е подходящ за котки с различни размери за упражнения и игри на закрито. 【Плавно и без шум】Долния вал е конструиран с копчета шкивами.А котешки колело също е оборудвано с предохранителем, който ще позволи свободно да контролират време на тренировка вашите котки.Независимо от това, когато котката тренира, това по никакъв начин няма да се отрази на вашата работа или на почивка. 【Лесна употреба】 Бягаща повърхност cat wheel, покрита с килим и тя да е удобна за лапите на котката и осигурява здрав захват.Можете да използвате кошачью пръчка, за да се насочи котка за упражнения за котки eheel, и тя ще се кандидатира с колело.След няколко настройки и тренировки те могат сами да започнете да се наслаждавате на бягаща пътека. 【Не изисква инсталация】 Нашето колело котка идва в комплект, можете да отворите кутия и ще бъде на разположение за употреба. след като го получи, което ще намали значително времето за инсталиране., и то здраво и красиво, може да се превърне в прекрасен пейзаж в дома си. 【Полезни съвети】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси в процеса на инсталиране или продукта; и, ако имате някакви добри идеи и предложения за нашия колело за упражнения котка, моля, свържете се с нас и ние ще продължим да го усъвършенстват, в съответствие с вашите нужди. 【Висококачествени материали】Колело за упражнения JM MD COLTD котка, изработени от многослойни дъски от масивна дървесина, всеки детайл има връзки от неръждаема стомана, е много силна и може да се използва в продължение на много години.Писта, без пропуски и стабилна основа, които осигуряват безопасност на котка при използване.Той е подходящ за котки с различни размери за упражнения и игри на закрито. 【Плавно и без шум】Долния вал е конструиран с копчета шкивами.А котешки колело също е оборудвано с предохранителем, който ще позволи свободно да контролират време на тренировка вашите котки.Независимо от това, когато котката тренира, това по никакъв начин няма да се отрази на вашата работа или на почивка. 【Лесна употреба】 Бягаща повърхност cat wheel, покрита с килим и тя да е удобна за лапите на котката и осигурява здрав захват.Можете да използвате кошачью пръчка, за да се насочи котка за упражнения за котки eheel, и тя ще се кандидатира с колело.След няколко настройки и тренировки те могат сами да започнете да се наслаждавате на бягаща пътека. 【Не изисква инсталация】 Нашето колело котка идва в комплект, можете да отворите кутия и ще бъде на разположение за употреба.


Параметри на продукта

Product Name:
cat wheel exerciser
Brand:
JM MD COLTD
Material:
EO grade Russian birch multi-layer solid wood
Product weight:
160 pounds
Scope of application:
all stages of cats and small dogs
Size:
92cm*39*100cm
Diameter:
92cm
Runway:
33cm
Packages:
1*cat exercise wheel for cats :

Може и да ви хареса

Четки за кучета Ferplast
  • Ново

Четки за кучета Ferplast

BGN 7.48

Аксесоари за клетки от ФЕРПЛАСТААксесоари за клетки и оборудване среда.Хигиена на устната кухина Ter4754 (8