Светла Перука Halcyon, Дълга Къдрава Перука, за Жените, 26 Инча, Руса Къдрава Перуки Средната Част, Перуки С Вълните на Водата, Термоустойчиви Синтетични Перуки за Парти?

Светла Перука Halcyon, Дълга Къдрава Перука, за Жените, 26 Инча, Руса Къдрава Перуки Средната Част, Перуки С Вълните на Водата,

BGN 10.80

Наличност

【дизайн на перуки】 Тази дълга къдрава светла перука, вълна и къдрици са много буйниМожете да направите любимите си прическа, като работи с пръсти.Дълга къдрава перуки оградена от всяка форма на лицето и подчертават най-добрите си черти.Очарователен дължина, подходяща дебелина, лек и чудесна текстура - всичко това за всеки от вас, който обича красотата. 【качеството на перуки】 е Изработен от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, лесна за оформяне, запазва прическата, естествен и мек като собствените си къдрава коса, осигуряване на обем и пълнота без утяжеления. къдрава перуки, подходящи за продължителна употреба.Дишаща розова окото, удобно, по-добре прилепнала към кожата на главата, придава ви по-реалистичен естествен вид.Вълни и къдрици дълги перуки са много пищна и обемна, изглеждат по-еластична и естествени. 【Уникален стил и предимства】 Магията на този кудрявого перуката се състои в това, че в него се използват най-новите технологии за създаване на нов тип на линията на растежа на косата.Ръчно подвързване на тази малка част от линията на растеж на косата ще направи перука по-естествено и реалистично.Перука с дълги вълни е подходящ за всяка форма на лицето.Естествени волнистости и стилен външен вид ще ви помогнат да промените своя стил и да станат по-уверени и чаровни. 【Повод носенето на & Широко се използва】 Дълга къдрава перука е идеален за ежедневна употреба, работа, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и т.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса