3 БР. Ретро Сребърни Щипки за коса с френската заколкой и Искрящи Камъни Metel, Щипки за коса, Ретро Пролетта Щипки за коса, за жени, с Дължина 3,5 инча, Кристали, Щипки за ?

3 БР. Ретро Сребърни Щипки за коса с френската заколкой и Искрящи Камъни Metel, Щипки за коса, Ретро Пролетта Щипки за коса, за

BGN 6.50

Наличност

Реколта пролетта щипки за коса, украсена с кристали, нежни и изтънчени, класически и винтажными, лъскави и привлекателни, добавляющими на вашето очарованието и красотаДължина заколок за коса : около 3,5 инча. Пратката включва : 3 бр. щипки за коса с различен стил.Различни комбинации от стилове могат да отговарят на вашите различни индивидуални потребности.Отлични фиби за коса за гъста и средни коса.Нека нашите фиби за коса ще ви чар и засияют, като кристали.Тези френски фиби за коса са изработени от легирана метал с дебело златно покритие, не е лесно изчезват и са трайни.Прост, модерен, подходящ както за ежедневното облекло, така и за специални случаи, отдавайки ви на парти и в тълпата.Дължина заколок за коса : около 3,5 инча. В комплекта са включени 3 различни щипки за коса.Идеален избор за подарък : дайте изискани и неочаквани подаръци на своите приятели, гаджета, приятелки и майки за Коледа, рожден ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката.Тези красиви фиби за коса ще стане хубава обстановка, за да търсят по-мило и елегантно, ще ви помогнат да се превърне в център на внимание във всеки един момент.Тези щипки за коса с кристали, подходящи за множество случаи, танцови партита, като сватби, годеж, коледни партита, рождени дни, концерти, банкети и ежедневното носене.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса