Кръгла Метална Кутия за хапчета NUGGHU, в Джоба на Чантата, Преносим Пътен Калъф за Таблетки с 3 Компоненти, Пътни Подаръци от тропически Палмови листа (черно-Розови Цв?

Кръгла Метална Кутия за хапчета NUGGHU, в Джоба на Чантата, Преносим Пътен Калъф за Таблетки с 3 Компоненти, Пътни Подаръци от тропически

BGN 3.72

Наличност

✅Е изработена от висококачествена метална неръждаема стомана, здрави и издръжливи, който гарантира безопасността на лекарствата ✅ Перфектния размер - 2,1 х 2,1 х 0,6 инча, тя се побира в дланта на ръката си, лесно да носят със себе си и той заема много малко място. ✅ Лекота на употреба : да се използва само с едно кликване. 3 вътрешни вертикала ви позволяват да подредите вашите хапчета или витамини. ✅ Многофункционален : може да се използва не само за зареждане на лекарства, но и за съхранение на монети, малки аксесоари и така нататък. ✅ Персонализирани дизайн : изберете вашия любим стил, за да добавите блясък към живота си. ✅Е изработена от висококачествена метална неръждаема стомана, здрави и издръжливи, който гарантира безопасността на лекарствата. ✅ Перфектния размер - 2,1 х 2,1 х 0,6 инча, тя се побира в дланта на ръката си, лесно да носят със себе си и той заема много малко място. ✅ Лекота на употреба : да се използва само с едно кликване. 3 вътрешни вертикала ви позволяват да подредите вашите хапчета или витамини. ✅ Многофункционален : може да се използва не само за зареждане на лекарства, но и за съхранение на монети, малки аксесоари и така нататък. ✅ Персонализирани дизайн : изберете вашия любим стил, за да добавите блясък към живота си.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса