Пылезащитная Делото За Баня, Шапка За баня Пылезащитная Сгъваема Термална Делото За Вана Сгъваема Пылезащитная Дъска За Съхранение на Термопокрытия За Баня От Смо

Пылезащитная Делото За Баня, Шапка За баня Пылезащитная Сгъваема Термална Делото За Вана Сгъваема Пылезащитная Дъска За Съхранение

BGN 12.36

Наличност

[Многофункционален дизайн] Коритото за баня могат да се настанят книги или поставка за таблети, което е много практично в ежедневието [Материал] : смола, екологично чист и евтин. [Функция] : пылезащитная вана, дъска за съхранение на бани, изолация баня, сгъваеми скоба. [Предимства] : Частици за защита на околната среда, нетоксични и безвредни, 0 формалдехид, антикорозионна, антивозрастные. [Отлични идеи за подаръци] Нашият дървена кутия за съхранение на вана може да се превърне в чудесен подарък за нов дом, Коледа или рожден ден.Това е и идеален избор за годишнина, меден месец или романтична среща. [Многофункционален дизайн] Коритото за баня могат да се настанят книги или поставка за таблети, което е много практично в ежедневието. [Материал] : смола, екологично чист и евтин. [Функция] : пылезащитная вана, дъска за съхранение на бани, изолация баня, сгъваеми скоба. [Предимства] : Частици за защита на околната среда, нетоксични и безвредни, 0 формалдехид, антикорозионна, антивозрастные. [Отлични идеи за подаръци] Нашият дървена кутия за съхранение на вана може да се превърне в чудесен подарък за нов дом, Коледа или рожден ден.Това е и идеален избор за годишнина, меден месец или романтична среща.Това изолационни покрития за баня произведени от екологично чисти материали и може да се използва с увереност.В сгъваем дизайн без миризма на формалдехид 0 не само увеличава красотата, но и спестява място.Отличен ефект за запазване на топлината ви позволява да не се притеснявате за температура на водата.


Параметри на продукта

Size:
110*70*1cm,120*70*1cm,139*70*1cm
Material:resin:
Advantage:
odorless, excellent heat insulation effect, and the foldable design saves space.
Packing size:
80*17*15cm
Feature:
1. Folding design is convenient to use and save space:
2. Made of environmentally friendly materials, non-toxic, odorless, 0 formaldehyde, so that you and your family can use it at ease:
3. The double-layer vacuum design has excellent heat preservation effect:
4. You can store things to save space in your home:
Package:This product only sells bathtub panels, not free bathtubs:
After-sales service:
We will provide you with high-quality after-sales service throughout the entire process. I believe we are a professional seller of bathtub covers.

Може и да ви хареса