Парапет LUOFDCLDDD, 24-инчовата Безбарьерная Неръждаема Стомана + Abs, Нескользящие U-Образни Парапети за баня, Парапети за тоалетна, Дръжки за вана и душ за възрастни хора ?

Парапет LUOFDCLDDD, 24-инчовата Безбарьерная Неръждаема Стомана + Abs, Нескользящие U-Образни Парапети за баня, Парапети за тоалетна,

BGN 3.33

Наличност

(Конструкция с противоскользящими частици) : Функция защита от приплъзване трябва да бъде предвидена във влажна среда баня, за да се осигури безопасността на Вас и Вашето семействочастици е Неравномерно и са триизмерен ефект, който ефективно увеличава триенето. (Материал) : Произведен от или ръжда, устойчив на корозия, не се деформират, не носи натоварване, трайни и на по-безопасен за употреба.Външната тръба е от ABS-пластмаса, с ергономичен дизайн за лесен захват, ръцете не се замразява студена зима. [100% Гаранция за удовлетвореност на клиентите] : полагаме всички усилия, за предоставяне на продукти и услуги.Ако Имате някакви въпроси по отношение на този парапет за баня, моля, не се колебайте да се свържете с нас. [Лесен монтаж] : Нашия парапет е проектиран така, че да бъде удобен и е снабден с крепежни винтове за лесна инсталация. скрита и безопасна конструкция на инсталацията Може да осигури лесна инсталация и солидна, под всякакъв ъгъл, липсата на грозни дупки за винтове и почистване, че е популярна тенденция в бани и душ кабини. (Забележка : Моля, прочетете внимателно Ръководството за инсталиране преди да инсталирате). [Широко приложение] : може да се използва широко в търговски и жилищни помещения, като Коридори, стълби, басейни, Тоалетни, бани и предпазни парапети за душата.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Добре дошли в нашия магазин, Ние ще Ви предоставим съответната услуга.Гаранция за качество : Нашите парапети ви гарантират не само сигурен живот, но и обещание.Ние говорим само за качеството. Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента : ние работим усилено, за да предоставят продукти и отлично обслужване.Ако Имате някакви въпроси по отношение на този парапет за баня, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Защо Имате нужда от Парапети в Живота Си?Отстранете четири основни заплахи за сигурността : Неудобната подвижността и лек спад, Мокри и хлъзгави баня, Неудобство да ставам при походи в банята и да падне от стълбата.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса