KINBEDY 4 слоя марлевого одеала, памук, супер Леки Меки дишащи одеяла в стил бохо, цветно муслиновое покривки за всички сезони, размер на Queen, 79 x 92 инча.

KINBEDY 4 слоя марлевого одеала, памук, супер Леки Меки дишащи одеяла в стил бохо, цветно муслиновое покривки за всички сезони,

BGN 16.80

Наличност

【Материали от 100% памук】- Изработен е от плат от естествен памук, тъкани от четири слоя памучна прежда, здрав, мек, приятен за кожата и без мирисМеки на пипане чист памук ще ви помогне да се насладите на наистина релаксиращ сън. 【Използването на】-спално одеало с размер на 79 x 92 инча, меко и приятно за кожата марлевое одеяло може да се използва като лятна одеяла, приятен за кожата и дишаща, осигуряване на комфортен сън през нощта.Тя може да се използва като одеяло, идеално, за да е уютно се настанете на дивана, на леглото, колата, офиса сън, в корабите, в парка, на плажа, в басейна, във влака, самолета или във всеки друг случай, може да се използва дори като тъкани за столове, дивани, шалтета и други декорации на мебели, осигурявайки ви максимален комфорт и уют. 【Лесно грижа】- Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в перална машина при ниска температура, при необходимост прогладить хладно желязо.Тъй като това е 100% памук, след измиване той може да даде свиване с около 2%. 【Идеална идея за подарък】 -Комплексно памучни одеяло е подходящ за най-различни сценарии и се радва на все по-голяма популярност сред хората.Това може да доведе хората по-екстремен комфорт.Дайте това одеяло на своите деца, семейство, приятели, колеги, и вие ще получите повече комплименти. 【Задоволителен услуги】 - Ние сме толкова сигурни в качеството на нашите продукти, които предлагаме на връщане и размяна в рамките на 30 дни.Ако откриете някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние веднага ще решим проблема. 【Материали от 100% памук】- Изработен е от плат от естествен памук, тъкани от четири слоя памучна прежда, здрав, мек, приятен за кожата и без мирис.Меки на пипане чист памук ще ви помогне да се насладите на наистина релаксиращ сън. 【Използването на】-спално одеало с размер на 79 x 92 инча, меко и приятно за кожата марлевое одеяло може да се използва като лятна одеяла, приятен за кожата и дишаща, осигуряване на комфортен сън през нощта.Тя може да се използва като одеяло, идеално, за да е уютно се настанете на дивана, на леглото, колата, офиса сън, в корабите, в парка, на плажа, в басейна, във влака, самолета или във всеки друг случай, може да се използва дори като тъкани за столове, дивани, шалтета и други декорации на мебели, осигурявайки ви максимален комфорт и уют. 【Лесно грижа】- Машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в перална машина при ниска температура, при необходимост прогладить хладно желязо.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса