Калъфки DIBOR Anatomy of A Vilimir, 18x18 инча, Подарък за Любителите на Кучета, Майка-Доберман, Момичета, Жени, Дома, Спалня, Всекидневна, Стая за момичета, Декоративни Калъфки за ?

Калъфки DIBOR Anatomy of A Vilimir, 18x18 инча, Подарък за Любителите на Кучета, Майка-Доберман, Момичета, Жени, Дома, Спалня, Всекидневна,

BGN 7.19

Наличност

100% ФланелаХарактеристики : Нашата художествена калъфка за възглавница, изпълнена в пастелни цветове, с елегантни модели, допълва цялостния стил на дома си, ви донесе по-близо до природата и ще даде възможност да се оцени красотата на изкуството.Невидима светкавица : Конструкция на отваряне на невидим цип, удобна за товарене и разтоварване на ядрото на възглавницата, без да губи своята красота. (Като на КАПАЧКАТА, поставяне В комплекта не са включени).Широко приложение : Перфектна декорация за вътрешна и външна употреба, което може да се използва на диван, стол, дивани, кола, легла, офис и т. Поддръжка : Пере се ръчно или машинно измиване със студена вода.Не отбеливайте и не гладьте.Изработени в пастелни цветове, с елегантни модели, нашата художествена калъфка допълва цялостния стил на дома си, ви донесе по-близо до природата и ще даде възможност да се оцени красотата на изкуството. Чудесен подарък за вашето семейство и приятели като подарък за нов дом или празник.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса