Sqovulw Подаръци благодарност учител на най-Добрите подаръци учител, за жени, Подарък Учител Подаръци от ученик Обратно в училище за Деня На Майката Подаръци за Деня н?

Sqovulw Подаръци благодарност учител на най-Добрите подаръци учител, за жени, Подарък Учител Подаръци от ученик Обратно в училище

BGN 16.80

Наличност

??Подаръци в знак на благодарност учител : Как полезен подарък, луксозно одеяло може да донесе духовно и физическо общуванеОдеало е подходящ за жени / мъже, преподаватели предучилищни институции /детска градина / начален / непълни средни училища, колежи, университети всички обекти и е с висока честота на употреба във всяка сцена.Подходящ е за учители от всички елементи, можете да го закупите в насипно състояние като училищна подаръци и да се избегне срама, поради изпращане на грешен подарък. ?? Материал премиум-клас : Одеяло за учители, произведени от висококачествен полиестер, който е по-мек и топъл.Това е подарък, който ще продължи години напред благодарение на своята устойчивост на избледняване и появата на петна. ?? Правилния размер и дизайн : Одеало с размери 60 X50 см с уникален отпечатана участието на благодарност към учителите и интимна благословия на една страна.Леко одеяло може да се търкаля или да се откаже, му е удобно да се взема със себе си, а фигура не е лесно да се деформира.Всяко "благодаря", изрази сериозни качество. ??Случаи : Одеало, подходящи за различни сценарии за използване в помещения и на открито, включително на легло, диван, автомобил, офис сън и т., то може да осигури комфортни условия за сън или полагането на повече мекота на допир.За учители, които искат да поддържат добро настроение в рамките на деня, това одеяло им позволява бързо да се потопите в състояние на покой и да посрещне своите ученици пълни с енергия. ??Уникално одеало за учители: Специално проектирани подаръци за музиката, науката, детска градина, изкуство, онлайн-учители, приятели, нови учители, колеги, асистенти, преподаватели, инструктори или консултант, като подаръци за една седмица учители, рожден ден, пенсиониране, за деня на връщането в училище, в първия или последния ден на обучение, поставени под карантина за учители, прощальные подаръци, подаръци за края на учебната година за учители, или го изпратете в сезон на издаване / Седмица благодарност на учителите, специално одеало за да покаже уважение и любов. ??Подаръци в знак на благодарност учител : Как полезен подарък, луксозно одеяло може да донесе духовно и физическо общуване.Одеало е подходящ за жени / мъже, преподаватели предучилищни институции /детска градина / начален / непълни средни училища, колежи, университети всички обекти и е с висока честота на употреба във всяка сцена.Подходящ е за учители от всички елементи, можете да го закупите в насипно състояние като училищна подаръци и да се избегне срама, поради изпращане на грешен подарък.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса