100 Бр. Етикети за албума с Надписи за Любовта, Етикети със Сърца, Романтични Етикети на Свети Валентин, Водоустойчив Винил Кавайные Сладки Етикети, Списание, Албум з?

100 Бр. Етикети за албума с Надписи за Любовта, Етикети със Сърца, Романтични Етикети на Свети Валентин, Водоустойчив Винил Кавайные

BGN 3.73

Наличност

❤Че вие ще получите : комплекта включва 50 броя романтични стикери в 50 различни стилове, всеки стил има 6-7 см, достатъчно количество и наситени стилове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и замяна, можете да ги споделите с приятелите и семейството си ❤Широко се използва: Този набор от художествени ваденки включва само един модел на всеки промишлен дизайн и съдържа множество изображения, вдъхновени от природата, от растенията и цветята на животни и кристал.Можете да украсите с клавиатура, бутилки за вода, телефони, огледала, лаптопи, китари, поздравителни картички, скейтбордове и много други!. ❤Надеждно качество : етикети за семейния албум, изработени от PVC материал, им е лесно да се съборят или да се скъса, цветове и десени, отпечатани ясно, им е трудно выцветить, те притежават добър адгезией, лесно отваливаются от гладки и чисти повърхности, подходящи за продължителна употреба. ❤Лесен за работа : етикети за списания са лесни за използване, трябва само отклеить хартия от обратната страна, а след това залепят етикети върху чиста и гладка повърхност, която искате да декорирате, че няма да оставят следи от лепило върху повърхността, когато желаете да ги замени, удобно и практично. ❤ Удовлетвореност гаранция : Ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя стока или да получите възстановяване.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви осигури първокласен доставка за високо качество и безпроблемно възстановяване. ❤Че вие ще получите : комплекта включва 50 броя романтични стикери в 50 различни стилове, всеки стил има 6-7 см, достатъчно количество и наситени стилове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и замяна, можете да ги споделите с приятелите и семейството си. ❤Широко се използва: Този набор от художествени ваденки включва само един модел на всеки промишлен дизайн и съдържа множество изображения, вдъхновени от природата, от растенията и цветята на животни и кристал.Можете да украсите с клавиатура, бутилки за вода, телефони, огледала, лаптопи, китари, поздравителни картички, скейтбордове и много други!.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса