Комплект за тепане игли WellieSTR Стара Mouse, Чиста Тънка вълна от 70-те години, Поролоновый подложка за тепане, 2 Игли, ръководство за употреба Отлично подходящ за декорат?

Комплект за тепане игли WellieSTR Стара Mouse, Чиста Тънка вълна от 70-те години, Поролоновый подложка за тепане, 2 Игли, ръководство

BGN 1.33

Наличност

✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ комплекти от вълна, филц "Прекрасна мишка" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔ Количество : 1 Комплект приятно комплект за бродерия от филц за мишки. ✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ комплекти от вълна, филц "Скъпа мишка", за забавление със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Забележка : полуготови продукти, трябва да направите това сами ✔ количество : 1 комплект комплект за работи от филц "Прекрасна мишка".


Параметри на продукта

Може и да ви хареса