Четка за Тоалетна Meilishuang, Четка За Тоалетна С Дълга Дръжка, с Извита Четка За Тоалетна Без Мъртвия Ъгъл, Домакински Четка За Тоалетна Удобства, Набор от Тоалетни Чет?

Четка за Тоалетна Meilishuang, Четка За Тоалетна С Дълга Дръжка, с Извита Четка За Тоалетна Без Мъртвия Ъгъл, Домакински Четка За

BGN 35.85

Наличност

размер : 30 × 12 × 5,2 виж материал : пластмасаПриложими сценарии : къща, хотел, настаняване в семейството и т. Начин на приложение : почистване на тоалетни, почистване на тоалетната чиния, да се поддържа чистотата в банята.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен на време, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа, пожелавам ви приятно пазаруване. размер : 30×12 × 5,2 виж материал : пластмаса.Приложими сценарии : къща, хотел, настаняване в семейството и т. Начин на приложение : почистване на тоалетни, почистване на тоалетната чиния, да се поддържа чистотата в банята.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен на време, аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа, пожелавам ви приятно пазаруване.Четка за тоалетна не само поддържа чистота и ред в банята.Мека четка за тоалетна с по-мека, здрава и дълготрайна четина.Четка за почистване на тоалетната чиния е добра почистване на капацитет и може да очисти различни части на тоалетната чиния дълбочина 376°.Не изтощава и не деформират.Четка за тоалетна може ефективно да предотврати попадането на примеси в ръката при миене на тоалетни.Четка за тоалетна подходящ за малки бани.Можете да го незабелязано вмъкване в тясна баня, и той заема малко място.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса