Препарат за почистване на баня Две в едно, Огледало, Тоалетна, Баня, Стъклени врати и прозорци, 6 бр. (1 четка и 5 сменяеми двустранните гъби) (Сив)

Препарат за почистване на баня Две в едно, Огледало, Тоалетна, Баня, Стъклени врати и прозорци, 6 бр. (1 четка и 5 сменяеми двустранните

BGN 8.66

Наличност

* Комбинацията от гъба и гумен скрепер "Две в едно", няма нужда да се променя инструменти по време на почистване, което е по-удобно * Дръжка е изработена от висококачествен полипропилен материал, който няма да навреди на ръцете.Използвайте гъба от експандиран полиестер и нетъкан материал, за да се направи почистването по-внимателна.Оборудван с добър гумена стъргалка, за да се огледало изглеждаше по-чист. * Благодарение на дизайна на велкро гъба е подвижна и заменяемой.Можете да използвате четка за почистване или директно гъба за почистване, което дава повече възможности за избор на методи за почистване и ефекти. * Чистящую четка може да се използва за почистване на огледала, казанчета, вани, стъкло, врати и прозорци.Също така е възможно да се използват върху гладки стени.Това е един много полезен инструмент за почистване. * След покупката си вие ще получите : 1 * четка за почистване 5 * промяна на гъба. * Комбинацията от гъба и гумен скрепер "Две в едно", няма нужда да се променя инструменти по време на почистване, което е по-удобно. * Дръжка е изработена от висококачествен полипропилен материал, който няма да навреди на ръцете.Използвайте гъба от експандиран полиестер и нетъкан материал, за да се направи почистването по-внимателна.Оборудван с добър гумена стъргалка, за да се огледало изглеждаше по-чист. * Благодарение на дизайна на велкро гъба е подвижна и заменяемой.Можете да използвате четка за почистване или директно гъба за почистване, което дава повече възможности за избор на методи за почистване и ефекти. * Чистящую четка може да се използва за почистване на огледала, казанчета, вани, стъкло, врати и прозорци.Също така е възможно да се използват върху гладки стени.Това е един много полезен инструмент за почистване. * След покупката си вие ще получите : 1 * четка за почистване 5 * промяна на гъба.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса