Домакински Подметально за почистване на улиците Метла с Ръчно Тласък Вакуум Инструменти Въже Подметально за почистване на улиците K1Y6 Пречистване на 2 Цвят За Почи?

Домакински Подметально за почистване на улиците Метла с Ръчно Тласък Вакуум Инструменти Въже Подметально за почистване на улиците

BGN 2.67

Наличност

Многофункционалност : Подметально за почистване на улиците с двойно предназначение, спестявайки разходите за труд и по-чиста, усъвършенстване на мека плътна четка + влакнести въже, двойна суха подметка и мокро почистване, двойни щеточные главата се отстранява устойчиви на прах, волокнистую швабру трудно да се почисти от прах, създайте за вас чиста средаОсновно почистване : три сменяеми платна осигуряват висока производителност на работа. автоматична ръчно почистване на улиците притискателния тип лека и тиха, с обхват на движение на 180 градуса.Перфектен за бързо и лесно почистване, без използване на електроенергия. 【Основно почистване】Три сменяеми кърпички за висока ефективност на работа. автоматична ръчно почистване на улиците притискателния тип лека и тиха, с обхват на движение на 180 градуса.Перфектен за бързо и лесно почистване без електричество. общи тънка и плоска конструкция позволява да проникнат в тесни пространства отдолу, за да cleaning.is е повече от достатъчно, за да се справят с легла, дивани, шкафове и т., за да праха повече не можеше да крие.Лесна за почистване : Смахните устойчиви мръсотия, поради която влакнести въже трудно да се създаде за вас чиста среда. (Не е подходящ за килими), Специално предназначени за дъното, решава проблема за почистване на дъното, по-лесно взима долните легла, мека мебел, шкафове и уреди.Широко приложение : Сгъваема и компактна, много подходящ за апартамент, офис, създавайки освежающую обстановка.Мокра или суха, лесно кърпички всички : боклук, домашни любимци, храна, прах и др.Многофункционалност : Подметально за почистване на улиците с двойно предназначение, спестявайки разходите за труд и по-чиста, усъвършенстване на мека плътна четка + влакнести въже, двойна суха подметка и мокро почистване, двойни щеточные главата се отстранява устойчиви на прах, волокнистую швабру трудно да се почисти от прах, създайте за вас чиста среда.Основно почистване : три сменяеми платна осигуряват висока производителност на работа. автоматична ръчно почистване на улиците притискателния тип лека и тиха, с обхват на движение на 180 градуса.Перфектен за бързо и лесно почистване, без използване на електроенергия. 【Основно почистване】Три сменяеми кърпички за висока ефективност на работа.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса