4 БР. Набор от Риболовни Инструменти - Сак За разтоварване на Риба, Клещи за Риболов, Средство за премахване на Риболовни Куки, захват За устни Риба, Такъми за Морски ?

4 БР. Набор от Риболовни Инструменти - Сак За разтоварване на Риба, Клещи за Риболов, Средство за премахване на Риболовни Куки,

BGN 2.33

Наличност

【Една чудесна идея за подарък】 Идеален набор от риболовни инструменти за рибаритеПолезни риболовни принадлежности, включително сгъване мрежа за улов на риба, захват за риба, клещи за улов на риба от неръждаема стомана и устройство за отстраняване на куки.Идеален подарък за мъже, които искат да започнат да извършват риболов или подмяна на стари съоръжения. 【Сгъваема кацане на окото】 Тя може да се оформи до малък размер за съхранение.Той има достатъчно голям, за да хванеш прилична риба, когато тя се развива.Изработен е от висококачествен материал : мрежест с неабсорбирующим покритие и устойчива на плъзгане дръжка, идеална за хващане и изпускане.Можете да го използвате като на рибарската мрежа или сачка за пеперуди, крабовой мрежа и т. 【Многофункционален рибарски клещи】 Риболовни клещи от неръждаема стомана с обвивка, имат вграден страничен нож и пильное платно.Може да се използва за извличане на куки, отрежете въжето, ленти, отваряне на бутилка за разрезных пръстени и т. 【Средство за премахване на риболовни куки】 Уникален дизайн, отличен за работа с една ръка.Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив.Това ще ви позволи безопасно и ефективно извличане на куката от риба, защитен ръцете си от драскотини и ухапвания. 【Риболовен улавяне】 Класически дизайн с Т-образна дръжка прави риболовен улавяне ергономични, който може лесно да се управлява с една ръка.Дръжка от EVA помага за здраво задържане на риба, плътно прилепнала към дланта, повишава силата на ръцете и намалява умората. 【Една чудесна идея за подарък】 Идеален набор от риболовни инструменти за рибарите.Полезни риболовни принадлежности, включително сгъване мрежа за улов на риба, захват за риба, клещи за улов на риба от неръждаема стомана и устройство за отстраняване на куки.Идеален подарък за мъже, които искат да започнат да извършват риболов или подмяна на стари съоръжения. 【Сгъваема кацане на окото】 Тя може да се оформи до малък размер за съхранение.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

X-Braid Super Jigman X8, 600 м
  • Ново

X-Braid Super Jigman X8, 600 м

BGN 2.33

Стандарт : 600 Материал : полиетилен.Един възрастен мъж Материал : полиетилен.Един възрастен мъж.Има извес