Часовник със Скрита Камера XCOUI, Шпионска Камера за Сигурност 1080P HD с Цикличен Запис за Откриване на движение, Стенни Часовници с мини-Камера за Домашния офис, Бавачк?

Часовник със Скрита Камера XCOUI, Шпионска Камера за Сигурност 1080P HD с Цикличен Запис за Откриване на движение, Стенни Часовници

BGN 37.99

Наличност

【Поле HD 1080p】 : Обектив с висока разделителна способност 1080 P, който може да се види ясно какво се случва под ъгъл от 120 ° (Съвети : обзавеждане за видеонаблюдение само за видео, което не записва аудио) 【Циклична запис и дълъг режим на готовност】 : Поддържа се запис, когато картата с памет е пълна, е най-новият файл се презаписва най-стария файл.След пълно зареждане камера може да работи непрекъснато в продължение на 6 часа, както и да поддържа зареждане по време на работа. 【Лесно пускане и голям капацитет 】 : Стенен часовник Spy може да се окачи на стената или да се постави на масата, те могат да се поставят навсякъде, офис, спалня, кухня, хола, или на масата.Поддръжка на карти с памет 8 G-64 GB (не е включен в комплекта). 【Сигурност и охрана】 : Можете да го използвате, за да се гарантира сигурността на дома или офиса, а също така и за регистрация на растеж на деца и домашни любимци (Съвети : за нощно виждане не, моля, потвърдете преди покупката). 【Не аудио и слот за SD-карта】 : Продуктът отговаря на всички закони и нормативни актове, се използва само за видео наблюдение, което не се записва звук.Памет SD Карта не е включена в комплекта на продукта. 【Поле HD 1080p】 : Обектив с висока разделителна способност 1080 P, който може да се види ясно какво се случва под ъгъл от 120 ° (Съвети : обзавеждане за видеонаблюдение само за видео, което не записва аудио). 【Циклична запис и дълъг режим на готовност】 : Поддържа се запис, когато картата с памет е пълна, е най-новият файл се презаписва най-стария файл.След пълно зареждане камера може да работи непрекъснато в продължение на 6 часа, както и да поддържа зареждане по време на работа. 【Лесно пускане и голям капацитет 】 : Стенен часовник Spy може да се окачи на стената или да се постави на масата, те могат да се поставят навсякъде, офис, спалня, кухня, хола, или на масата.Поддръжка на карти с памет 8 G-64 GB (не е включен в комплекта). 【Сигурност и охрана】 : Можете да го използвате, за да се гарантира сигурността на дома или офиса, а също така и за регистрация на растеж на деца и домашни любимци (Съвети : за нощно виждане не, моля, потвърдете преди покупката).


Параметри на продукта

Може и да ви хареса