Anbzsign Motorola G Pure (2021) С [2 и с малко пари] защитно фолио за обектива на камерата и [2 и с малко пари] защитно фолио за екран неприкосновеността на личния живот, Антишпионск?

Anbzsign Motorola G Pure (2021) С [2 и с малко пари] защитно фолио за обектива на камерата и [2 и с малко пари] защитно фолио за

BGN 2.33

Наличност

[ПОВЕРИТЕЛНОСТТА] Защита на екрана на Защита на личния живот на екрана на личните данни може да достигнат до 45 градуса сверхмалый ъгъл супер мощна функция за поверителностКогато пътувате в автобус, асансьор, метро или на други обществени места, дори човек до себе си не може ясно да се види, че се показва на вашия телефон, така че вашата лична информация надеждно скрита.Защита на личния живот и да кажете "НЕ" подглядывающему.Съвместим - Разработен за Motorola G Pure (2021). [Съвместимо устройство] - е Предназначено само за Motorola G Pure, оборудван с 2 и с малко пари протектори за обектива на камерата от закалено стъкло и 2 и с малко пари протектори за екран. [Висока резолюция] Произведено от висококачествено закалено стъкло премиум-клас яснота, това е защитно стъкло е много по-отчетливи, отколкото други защитни фолиа за екрана. [БЕЗ ПРЪСТОВИ отпечатъци] покрито с гидрофобным и олеофобным прозрачен слой, стъкло предпазва от изпотяване и остатъци от масло с пръстови отпечатъци и запазва екрана на вашия телефон в първоначалния си вид през целия ден. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Лепило без мехурчета улеснява инсталацията.Може да се свали и отново нанесете защитното фолио на екрана, ако по време на настройката се сблъскате с някакви проблеми. [ПОВЕРИТЕЛНОСТТА] Защита на екрана на Защита на личния живот на екрана на личните данни може да достигнат до 45 градуса сверхмалый ъгъл супер мощна функция за поверителност.Когато пътувате в автобус, асансьор, метро или на други обществени места, дори човек до себе си не може ясно да се види, че се показва на вашия телефон, така че вашата лична информация надеждно скрита.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса