Инструменти за грижа за лицето Гуаша, Селективни Дъска за Премахване на Рогата за акупунктурной терапия Спа, СПА процедури за грижа за кожата на лицето и тялото, ср?

Инструменти за грижа за лицето Гуаша, Селективни Дъска за Премахване на Рогата за акупунктурной терапия Спа, СПА процедури за грижа

BGN 30.55

Наличност

【Силата на Гуа Ша】 : Гуа Ша - това е традиционната китайска натурална терапияТова може да допринесе за циркулацията на кръвта, отпуснете мускулите и коллатерали, намалява бръчките на повърхността на кожата и подобряване на субздоровое състояние на организма.По време на процеса на премахване на тялото може да замеси и се отпуснете.Това ще помогне за намаляване на стреса и умората и ще ви даде енергия!. 【Гладка и удобна повърхност】 : Инструмент Gua sha добре изгладен, той е много гладка и удобна повърхност и кант.Всички скосени ръбове с гладки и леко заоблени, те никога не се надраскат и не травмируют кожата, дори при изпълнение на trigger point!. 【Естествен материал】 : Изработени от естествен материал, соскабливающий масажен инструмент gua sha сигурно, гладък, здрав и траен!Той добре изгладен, не съдържа статични смущения, лесен за работа, добре предпазва кожата ви и ви дава усещане за пълен релакс!. 【Лесна употреба】 : Масаж скребковой дъска е много лесен за употреба!Първо, вие трябва да почистите кожата си, и второ, да етерично масло или крем за лице върху лицето или тялото, след това, на трето място, с лека или средна сила поскрести кожата!. 【Грижи за цялото тяло】 : Добре въздейства върху лицето, шията, гърба, китките и стъпалата, помага за облекчаване на мускулното напрежение, за затягане на кожата и да забави появата на видими стареене на кожата.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса