1БР Комплект Моливи за очна линия на Устните с Молив За Устни е Водоустойчив Не Оставляющий Следи от Кадифена Молив За Устни Комплекти Блесков за Устни за Момичета ?

1БР Комплект Моливи за очна линия на Устните с Молив За Устни е Водоустойчив Не Оставляющий Следи от Кадифена Молив За Устни Комплекти

BGN 1.39

Наличност

100% ПолиестерНай-добрият подарък очна линия за устни се предлага в изящна малка кутия и идеална форма, това е най-добрият подарък за вашите приятели за Коледа, Нова година, Свети Валентин.Комплект за молив за устни Съдържа 4 най-популярните цветове, молив за устни, копринена и нежна, лесно се нанася, идеален като основа за всеки гланц или червило или се използва самостоятелно, за да създаде перфектния начин на устните.Водоустойчив и защитен от пот Извод за устни са изработени по специална водоустойчива формула, която е водоустойчив и защитен от пот, не размазывается, не е лесно пада и запазва красотата на устните през целия ден. Комплексно използване на Набор от моливи за очна линия на устните може да се използва не само като молив за устните, но и като молив за очи или молив за вежди.Той е многофункционален и икономичен. Гаранция за качество В карандаше за устни, използвани са висококачествни материали и съставки, той е гладко се нанася, него не е лесно да се прекъсне, а цветът на такъв. комплект моливи за очна линия на устните, водоустойчиви, не оставяйки и следа от кадифе пълнители за устни, комплекти блесков за устни за момичета 131 г., дръжка за червило + острилка за моливи.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса