Rayuwen 6 Цвята Огледален Прах За Нокти Блестящи Пигменти с Пискюл Декорации за Маникюр Solid Art направи си САМ Комплект За Гелевой Полиране Класически Салонные Аксесоар?

Rayuwen 6 Цвята Огледален Прах За Нокти Блестящи Пигменти с Пискюл Декорации за Маникюр Solid Art направи си САМ Комплект За Гелевой

BGN 44.27

Наличност

?【Прах за нокти】 Нашата пудра на прах с огледален ефект, изработен от фина прах, лесно се боядиса и трайнаРазлични цветове на гел-лак ще създадат различни ефекти. ?【6 цвята】 Различни цветове за фон ще има различни ефекти, които можете да използвате 6 цвята, прах за нокти, можете да създадете красиви и цветни нокти на своите нокти. ?【Лесна употреба】 Нашия пигмент за нокти-арт е много лесен за използване (изисква основен слой и не протираемый най-горния слой).Специални умения на нийл-арта не е необходимо, просто следвайте инструкциите, тогава може да се получи зашеметяващ и огледален ефект.Набор от гелевых лакове за нокти - идеален инструмент за всеки начинаещ и професионалист. ?【Широко приложение】 Ноктите комплект е подходящ за нанасяне върху ноктите с UV гел, акрилни нокти, естествени нокти, и т., е полезен инструмент за дизайн на ноктите, със собствените си ръце. ?【 Опаковка】 получавате 1/2 * захар за нокти, ако сте любител на ноктите, опитайте тази актуална захар за нокти aurore. ?【Прах за нокти】 Нашата пудра на прах с огледален ефект, изработен от фина прах, лесно се боядиса и трайна.Различни цветове на гел-лак ще създадат различни ефекти. ?【6 цвята】 Различни цветове за фон ще има различни ефекти, които можете да използвате 6 цвята, прах за нокти, можете да създадете красиви и цветни нокти на своите нокти. ?【Лесна употреба】 Нашия пигмент за нокти-арт е много лесен за използване (изисква основен слой и не протираемый най-горния слой).Специални умения на нийл-арта не е необходимо, просто следвайте инструкциите, тогава може да се получи зашеметяващ и огледален ефект.Набор от гелевых лакове за нокти - идеален инструмент за всеки начинаещ и професионалист. ?【Широко приложение】 Ноктите комплект е подходящ за нанасяне върху ноктите с UV гел, акрилни нокти, естествени нокти, и т., е полезен инструмент за дизайн на ноктите, със собствените си ръце.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса