Универсален Конектор с USB портове, Удължител FANLIDE с множество изходи, 4 изхода 4 Smart USB захранващ Кабел с дължина 6,5 метра, автоматичен прекъсвач с мощност 2500 W, Безопас?

Универсален Конектор с USB портове, Удължител FANLIDE с множество изходи, 4 изхода 4 Smart USB захранващ Кабел с дължина 6,5 метра,

BGN 15.52

Наличност

【Универсален конектор за захранване】 : Универсални захранващи гнезда са подходящи за контакти по целия свят, като штепсельная вилица САЩ, штепсельная вилица Великобритания, штепсельная вилица Европа и т 【Широко се използва】 : 4 USB-кабел за захранване, 6,5 фута удължител bold за подкрепа на търсенето на големи разстояния.Поддръжка на сверхширокого разстояния между конектори се използват всички пристанища едновременно.Широко използвани у дома, в офиса, магазина, стая в общежитието или всяко обществено място.Също така се използва на круизен кораб. 【Бърза и интелигентна зареждане】 : 4 порта USB за зареждане, вградена технология smart charging, позволяват автоматично да определи вашия телефон, таблет и други устройства и да се стреми към възможно най-голяма скорост на зареждане (не повече от 3,4 А). 【Дизайн, който предпазва от деца】 : Креативен дизайн защитно покритие, защитна врата, предназначени за защита на малки деца.Това може ефективно да защити децата от токов удар, което може да се случи, ако децата ще могат да поставяте пръстите в контакта. 【Гаранция за добро качество】 : Изработен е от огнестойкого ABS-пластмаса и медни кабели с PVC, гарантира сигурността на зареждане и защита от претоварване. 【Универсален конектор за захранване】 : Универсални захранващи гнезда са подходящи за контакти по целия свят, като штепсельная вилица САЩ, штепсельная вилица Великобритания, штепсельная вилица Европа и т. 【Широко се използва】 : 4 USB-кабел за захранване, 6,5 фута удължител bold за подкрепа на търсенето на големи разстояния.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив
  • Ново

Жак Southwire EZLB200, 2 , Сив

BGN 0.33

Перфектен за служебен вход конструкция от 3 части за лесно инсталиране.Включва уплътнение за влажни мес