Инструментален кабел Elebase 1/4 Инча TRS, 10 метра, 2 комплекта, за Директно Свързване на Кабел за Стереозвука с жак 6,35 мм, Балансирана линия 6,35 мм за електрически китари, б?

Инструментален кабел Elebase 1/4 Инча TRS, 10 метра, 2 комплекта, за Директно Свързване на Кабел за Стереозвука с жак 6,35 мм, Балансирана

BGN 10.19

Наличност

Инструментален кабел TRS 1/4 инча * 2 Позлатени конектори TRS.Външната страна с двойна оплеткой.Корпус от алуминиева сплав.Двухслойное екраниране. (Ориентирани към детайлите, точно така, както вие и вашата музика) Ние знаем колко лесно се износва кабел и как това може да изтощи вашето търпение, страст към музиката и портфейла си.Ето защо ние обновихме цялата дизайн кабел и го направи по-дебел и по-стегната благодарение на солидна алуминиева обвивка и висококачествен найлонов оплетке, която издържа на ежедневните усукване.Има и каишка велкро, който ще ви помогне за намаляване на прекомерно дълъг, ако тя не ви трябва. (Построена там, където е необходимо) Благодарение на высококачественному медни проводника, който предава сигнали с минимална загуба на детайли, двухслойному экранированию, защищающему звук от електрически смущения, и позлатените конектори TRS, които с висока точност приключи работата реле, можете да сте сигурни, че вашето вдъхновение се изразява така, както искате. (Играйте със стил, дополняйте аксесоари Елегантност) Благодарение на палитрата, която предлага до 5 различни цвята за по ваш избор, това е внимателно обмислен кабел, който не само притежава широка техническа съвместимост, но и добре се съчетава с всички налични имате прекрасни уреди от гледна точка на външния вид.Вашият стил, изборът. (Увеличи Звука и своя талант) Китара, бас китара или кийборд, каквито и да са вашите музикални предпочитания, при условие, че те са оборудвани с конектор 6,35 мм, можете да използвате този кабел, за свързване към външен усилвател всеки път, когато се чувствате филармонически и искате светът да е чул вашият рев. (Ги купуват без проблеми) Имайте предвид, че ние осигуряваме на този продукт безпроблемна гаранция 12 месеца.Ние винаги се стремим да предложим най-доброто обслужване на клиентите.Въпроси относно вашите поръчки?Ние се намираме само на няколко крачки от вас.Не сте доволни от покупката си?Тук е вашето завръщане.Няма уловка, няма ниточек. (Ориентирани към детайлите, точно така, както вие и вашата музика) Ние знаем колко лесно се износва кабел и как това може да изтощи вашето търпение, страст към музиката и портфейла си.Ето защо ние обновихме цялата дизайн кабел и го направи по-дебел и по-стегната благодарение на солидна алуминиева обвивка и висококачествен найлонов оплетке, която издържа на ежедневните усукване.Има и каишка велкро, който ще ви помогне за намаляване на прекомерно дълъг, ако тя не ви трябва.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса