Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Oculus Quest 2/ Meta Quest 2, док-станция за зареждане на Oculus Quest 2, Поддържа led индикатор / Едновременно магнитна зареж?

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Oculus Quest 2/ Meta Quest 2, док-станция за зареждане на Oculus Quest

BGN 16.16

Наличност

?【Зареждайте VR-слушалки или контролери едновременно или поотделно, поддръжка на оригинала и подпис на колана】 зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство oculus quest 2 може да се използва за зареждане на VR-слушалки и контролери едновременно или поотделно, 3 индикатор за състоянието на зареждане, са разположени на предния панел, като се има предвид, че задната част на такива шапки колани на трети страни често са по-тежки, което ще се отрази в баланса на поставянето им и ще доведе до лошо контакт на зареждане, така че ние сме подготвили домакинитеЗарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за слушалки и контролер Oculus Quest 2, едновременно зареждане на слушалки и контролер, специално проектиран за Oculus Quest 2 1. Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Oculus Quest 2 - полезен игри аксесоар, бързо заряжающийся и удобен за използване. В комплекта са включени две акумулаторни батерии, индивидуални контейнери и капаци на контролера, за да ви освободи от безкрайна смяна. зарядно устройство ще захранване на база използва универсален USB порт за зареждане, което улеснява зареждането. Не се притеснявайте за това, че вие не ще намерите кабел за пренос на данни, съвместим с всички кабели за трансфер на данни чрез USB порт.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса