Поставка за зареждане на Игрова конзола SteamDeck, Поставка за притежателя на док-станция за бързо зареждане, USB порт C, Съвместим с аксесоари SteamDeck (черен)

Поставка за зареждане на Игрова конзола SteamDeck, Поставка за притежателя на док-станция за бързо зареждане, USB порт C, Съвместим

BGN 1.00

Наличност

1 Черна зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство, предназначена за Steam Deck, също така съвместими с Nintendo, която е съвместима с i Pad и мобилни телефони с пристанище TYPE-C. Поддържа бързо зареждане с мощност 45 W, порт TYPE-C за зареждане и два USB порта за зареждане и други аксесоари, без това да повлияе на топлинната мощност игрални конзоли и зарядно устройство база. Зарядно устройство ще захранване на база с L-образен кабел под ъгъл 90 градуса, който може да се използва като поставка за мобилен телефон, както и да предотврати разход на кабели. Дъното представлява индивидуална силиконовата накладку от КОРЕМА, който не се плъзга и да я лесно преместване, което може да попречи на поцарапывание и свличане на вашето устройство. Малък и модерен външен вид, лесен за носене и съхранение, спестява място, това е най-добрият избор за зареждане и игри. 1 * Поставка за зареждане е Съвместим : за Steam DeckМатериал : ABS1. предназначена за Steam Deck, и е съвместима с Nintendo, съвместим с i Pad и мобилни телефони с пристанище TYPE-C. Поддържа бързо зареждане с мощност 45 Вата, без това да повлияе на топлинната мощност игрални конзоли и зарядно устройство база.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса