Подложка за пресаждане на растенията Noneea с Шут, Непромокаема подложка за Градинарство, Подложка за Пресаждане на Растенията, Подложка за Грижа за Суккулентными ра?

Подложка за пресаждане на растенията Noneea с Шут, Непромокаема подложка за Градинарство, Подложка за Пресаждане на Растенията,

BGN 0.33

Наличност

1 Удебелена плат Водоустойчива материя - Изработен от сгъсти непромокаем плат Оксфорд.Тази кърпа за съдове здрава, трайна, годна за повторна употреба, экологична, нетоксична и без мирис. ВОДОУСТОЙЧИВ И запечатан - с две мед пряжкам на четирите ъгли подложка за градина в помещението е водоустойчив, така че в случай на изтичане на водата не ще проникне. ЛЕСЕН ЗА употреба, лесно почистване - просто трябва да избършете или изплакнете почвата, до края на черга за растенията в повратна саксия.Лесно се сгъва, се прехвърлят и съхраняват. Може да се използва като подарък - тя може да се използва като подарък за приятелите и семейството си, добър избор за любителите на растения и самоделок.Характеристики на продукта : Този сгъваем градински мат може да отговарят на вашите различни нужди в градинарството, като копка, засаждане в саксия, поливане, разрохкване на почвата, презасаждане, почистване, подрязване и хидропоника.Той е подходящ за сочни растения, бонсаи и малки стайни растения.Тази подложка е за пресаждане на растенията може да се използва като подарък за вашите приятели или семейство, които те обичат, градинарство, че е добър избор.Цвят : зелен Материал : плат Оксфорд 600 D с водоустойчив покритие.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса