Maiyifu-GJ Мъжки Класически Вязаный Жилетка с цип, Ежедневни Блузи С висока яка и руното облицовка, Оборудвана Зимна Топъл Дебел Пуловер (кафяв, Голям)

Maiyifu-GJ Мъжки Класически Вязаный Жилетка с цип, Ежедневни Блузи С висока яка и руното облицовка, Оборудвана Зимна Топъл Дебел

BGN 6.23

Наличност

? Да се радвате, колко здрав изглежда, тъй като можете да го сложитеТова е универсално, удобна и ултра-ежедневното палто - перфектното универсално палто, създадено, за да остане с вас в продължение на много сезони. ?️[Подбор на дрехи] Топли якета-герб / с окъсани дънки за ежедневието начин; С свитшотами и панталони за офис стил; Нося това палто с всекидневния свитером и шал, за да придадат на вашето заедно допълнителен стил. ? [Multi] Нашата яке подходящи за ежедневието, спорт на открито, работа на свеж въздух, пътешествия, колоездене, пешеходен туризъм, скално катерене, риболов, къмпинг, лов.Задължителен елемент от вашия гардероб през пролетта, есента и зимата. ? [Предложение за размера на] Не ние или размер, моля проверете внимателно размерите на новата снимка или в описанието преди да поръчате. (Моля, вижте снимката на продукта, за да получите подробна информация за размера.За мъжествените, здрави или цели фигури препоръчва се в един размер по-голям. ? [Топли съвети] След продължително транспортиране на тези якета, вероятно, ще се появят някои гънки.ние не ценим това, което бихте могли да му път преди надеванием, палто ще изглежда много по-добре от оригинала. ?Maiyifu-Мъжки зимна лесна ежедневна яке-сако от GJ.? ⭕ Лек, гъвкав и сверхтеплый. ⭕ Този зимен аксесоар essential може лесно да се носят на върха на любимите си блузи или да се използват като вътрешен слой на козината по-голям размер. ⭕ Яке-герб работи добре при по-големи капки температури между деня и нощта и в зависимост от времето на годината. ⭕ Идеален подарък за вашето семейство и близки в празничен сезон, като Коледа, Хелоуин, Великден, Свети Валентин, Нова година, Деня на благодарността, Черен петък, киберпонедельник. ? Стилен елемент от гардероба си, уверено носещи нашата майсторски изработено горната си дреха, която е достъпна в най-различни цветове.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса

Такса цифров датчик
  • Ново

Такса цифров датчик

BGN 1.33

Източник на захранване : 5 vdc Диапазон на измерване : 55 ° C до 125 °C / от 67 до +257 °С Нивото на квалификация : С�