RenbangUS Мат с Деня на Свети Валентин, Червен Камион, Роза, Мече във формата на Сърце, Декоративен мат, мат, за да влезете, подложка за баня, Нескользящие добре дошли на т?

RenbangUS Мат с Деня на Свети Валентин, Червен Камион, Роза, Мече във формата на Сърце, Декоративен мат, мат, за да влезете, подложка

BGN 10.20

Наличност

【Тематичен дизайн за ден на Свети Валентин】 Този подарък е подложка за Деня на "Свети Валентин" е украсена с камиони, рози, балони, мечета любов и коледни елхи любов за създаване на красиви празнични декорации и добавяне на тематична атмосфера на Празника на СвВсички ще го харесат. 【Материал】 Подложка за "Свети Валентин" е изработена от висококачествени материали, подобни на кашмир и екологично чисти материали; на обратната страна има нескользящие частици, които лесно се плъзга, и те могат лесно да се използват в бани отвътре и отвън; мек микрофибър, удобно крака. 【Размер】 Постелки за баня в помещения и на открито на верандата имат подходящ размер, около 40 х 60 см / 15,7 х 23,6 инча, подходящи за входни или вътрешни врати, подходящи за украса на дома в празник. 【Обхват】 Тази подложка за Ден на Свети Валентин има добър водопоглощением и устойчивост на хлъзгане.Материалът е мек и издръжлив.Тя може да се поставят в коридора спални, баня, вътрешен двор, офис, всекидневна и на други места, където е необходимо.Той е изпълнен с приятна атмосфера, както и може да бъде подарено на семейството и приятелите си като подарък за Деня на свети Валентин. 【Покупка без риск】 Ние гарантираме безопасна качеството на своите продукти и отлично сервизно обслужване.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса