Плат: Трикотажная плат от вискозного ликра в ивица с ширина 1 сантиметър - 58/60 инча (150 см) ширина на парцела - Еластична тъкан с 4 ленти - Лека и средна кърпа 220 ГОРИВО - (?

Плат: Трикотажная плат от вискозного ликра в ивица с ширина 1 сантиметър - 58/60 инча (150 см) ширина на парцела - Еластична тъкан

BGN 10.69

Наличност

[Висококачествен плат] – Нашата вискозная плат от ликра са изработени от висококачествена смес от 95% вискоза и 5% ликра и има средно теглоТой е здрав, лесен за ползване в чорап, гладък на допир и е с несравнима мекота и превъзходна износоустойчивост. [ТЕГЛО и ширина] – Ширина : 58/60 инча (150 см) и малко тегло.Можете да избирате между различни достъпни цветове и размери ярда.Ако имате нужда от по-дълга непрекъсната ярды, моля, свържете се с нас. [Опъната В 4 страна] – Тази трикотажная плат от вискозного ликра от the yard представлява 4-полосную еластична тъкан, която е опъната от двете страни по вертикала и хоризонтала.Тази еластична тъкан притежава отлична еластичност. [РЕЗИСТЕНТНИ към образуването на бръчки и бръчки] – Този трикотажный от трико вискоза с спандексом - идеалният избор за вашата пътната настилка, защото той не се колебае и не се колебае лесно, затова не е нужно да се притеснявате за глажке тази тъкан. [ СЪЗДАВАЙТЕ прекрасни творения] – Тази мека еластична тъкан с прекрасна драпировкой идеален за шивашки за жени, мъже и деца от нашата вискозен тъкани от ликра by the yard.Използвайте го за създаване на стилни потници, майок, прагове, буйни рокли на лигавицата, тениски, дрехи за почивка, панталони за йога и още много други.Просто открийте света на своето въображение и създайте невероятни неща. [ИНСТРУКЦИЯ за ИЗМИВАНЕ] – Ръчно пране на този материал от вискозного трикотаж с спандексом в студена вода.При използване на машини за включване на режим на нежната пресовано с нисък цикъл на екстракция и се отнасяйте към измиване като за деликатному материал. [ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ за ЦВЯТ] – Действителният цвят може да се различава от показаните изображения.Всеки монитор или мобилен дисплей има различни възможности за езика на цветовете, както и всеки човек може да види тези цветове по различен начин.Ние се опитваме да редактирате нашите снимки, за да покаже на всички наши продукти колкото е възможно по-реалистични, но, моля, разберете, че действителният цвят може леко да се различава от вашия екран. [УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ] – Ние знаем, че ви хареса нашата вискозная плат от ликра by the yard също толкова силно, колкото и ние.Ако имате някакви въпроси или проблеми относно нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем в най-скоро време.Ако не сте напълно удовлетворени просто върнете стоката в рамките на 30 дни и ще получите "30-дневна безплатна политика за връщане. [ОБВИНЕНИ] – Уверете се, че получавате памучен плат от поплин с маркови етикет "Fabric LA".Това гарантира, че ще получите стоките директно от магазина ни и висококачествен оригинален продукт. "Fabric LA" е регистрирана търговска марка.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса