Препарат за съдове Worhe от Мрамор, Държач за сапун и Гъба за Баня, Душ, Кухненски Мивки, Ръчна работа, препарат за съдове от бял Мрамор Volakos, Кръгла (DL008)

Препарат за съдове Worhe от Мрамор, Държач за сапун и Гъба за Баня, Душ, Кухненски Мивки, Ръчна работа, препарат за съдове от бял

BGN 13.33

Наличност

[ИСТИНСКИ ТВЪРД мрамор] Тази бяла мраморна препарат за съдове изработени от истинско пълномаслено мрамор, а не от катран в мраморната стил, пластмасови или притежателя за сапунВсеки продукт, изработени ръчно, внимателно огранено и качествено полиран нашия опитен тухла слой от оригиналния мраморно камък.Те биха могли да мине век, ако не сте нарушили това е сила. [ВОДОУСТОЙЧИВА] Waterproof stone saver идеално допълнение към вашата баня или кухня.Също така и лесно почистване на остатъци от сапун или измийте с вода или влажен сапун и лесно да се изсушава, за да сапун не се превръща в каша.Държач за гъби, инсталиране до мивката, ще даде кухнята елегантен външен вид. [Без хлъзгане] под тази сапун ястие, раздадени на 4-мини подплата, която не само защитава повърхността на вашата баня или на плота в банята от надраскване и мъх, но и предпазват от плъзгане по повърхността на тоалетна масичка в банята или с него. [НАНАСЯНЕ на МУТИ] Ръчно изработени и елегантна эллипсовидная детайл едновременно красиви и функционални.Препарат за съдове различен размер за вана, душ, кухненски мивки в банята и на масата.Освен това, можете да ги използвате като малка тава за съхранение на ключове, свещи, бижута, малки инструменти и т. ако желаете, бихте могли да го изберете като изискан подарък за нов дом, рожден ден и празници. [ПОДАРЪК ОТ ПРИРОДАТА] от Цветове и модели ще се различават един от друг, няма 2 няма да са точно същите, тъй като се използва естествен мрамор.Поради неравномерно разпределение на текстури, това е нормално, че в голяма или малка бяла област се появява повече или по-малко слънчеви бани.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса