Колелото на самообслужване, Селски Метална Лидице Знак, Изкуството да се Грижи за себе си, Графика се Грижи за себе си, Плакат за Психично здраве, Печат Колела Чувст?

Колелото на самообслужване, Селски Метална Лидице Знак, Изкуството да се Грижи за себе си, Графика се Грижи за себе си, Плакат за

BGN 5.09

Наличност

? Размер : 8 "x12" (20 см * 30 см), 12 "x16" (30 см * 40 cm. ?Стикери за декорация на стени са изработени от висококачествени калаено-метал.Здрав и не е деформиран.Водоустойчив, огнеупорни, не избледнява на открито, лесно се съхранява и се използва повторно в продължение на много години.От всяка страна има извити ръбове за безопасност. ?Печат на тенекиен плоча всъщност не е ръжда, тя се прилага водоустойчива и антибликовой цифрова печатна боя с висока разделителна способност.Той трябва да е по-аутентичное ретро впечатление, независимо от това, че на слънце, дъжд или други екстремни метеорологични условия не поблекнут. ?Ние внимателно разработена това лого, като се вземат предвид всички аспекти, за да му е лесно да се чете от всяко място.Прост и стилен дизайн го прави подходящ за украса на стени, като семейство, къща, спалня, двор, кухня, ферма, гараж, хотел, бар, пъб, кафене, ресторант, билярдна зала, клуб и т. ?Креативен, прост и стилен дизайн, ще се превърне в идеален подарък за вашите близки и приятели.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.ние обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа и да ви предложим най-добрите услуги. Размери : 8x12 инча (20 см x 30 см) /12x16 инча (30 см х 40 см) Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто качество на най-достъпни цени.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса