ЧЕРВЕНИЯТ ДРАКОН Питър Райт ухапване от Змия Нитротех Лилава йонна върховете на стрели за дартс - 2 комплекта в опаковка (общо 6 накрайници)

ЧЕРВЕНИЯТ ДРАКОН Питър Райт ухапване от Змия Нитротех Лилава йонна върховете на стрели за дартс - 2 комплекта в опаковка (общо 6

BGN 5.97

Наличност

Кратки йонни стъбла Snakebite Nitrotech 2 комплекта в опаковка (6 ролки).Къси стъбла - 36 мм. Древки за стреличките от поликарбонат.Искусное комбинация от сногсшибательного на външния вид и радикална функционалност с ултра-модерна прозрачна полимер конструкция и система за определяне на полет, меняющей правилата на играта.Кратки йонни стъбла Snakebite Nitrotech. 2 комплекта в опаковка (6 ролки).Къси стъбла - 36 мм. Древки за стреличките от поликарбонат.Искусное комбинация от сногсшибательного на външния вид и радикална функционалност с ултра-модерна прозрачна полимер конструкция и система за определяне на полет, меняющей правилата на играта.Нитроионные шахти марка Snakebite допълват най-популярният в света избор шахти уникален и зашеметяващ ефект на змийска захапка.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса