EAVD Розов Чаршаф Комплект спално бельо Queen от мек микрофибър с дрямка с цип Канава Луксозен Комплект спално бельо в стил бохо 1 Жаккардовый Пухени Queen с геометричен д?

EAVD Розов Чаршаф Комплект спално бельо Queen от мек микрофибър с дрямка с цип Канава Луксозен Комплект спално бельо в стил бохо

BGN 25.85

Наличност

набор от пододеяльников от 3 теми => 1 чаршаф с геометричен чертеж и 2 калъфки за възглавници (без одеала)Машинно пране със студена вода в щадящем режим с помощта на подобни цветове без избелващи, слаба сушене на перална машина. ღღ【Материал】 Набор от пододеяльников с розов дрямка в съвременен стил и е изработена от висококачествена тъкан от микрофибър, супер лека, дишаща, леки, трайни и устойчиви на избледняване.Спиш по-добре, благодарение на ненадминато комбинация от висококачествени шалове и тъкани от премиум-клас. ღღ【Размер и опаковка】 Комплект спално бельо в стил бохо от 3 теми => 1 * чаршаф двойно легло queen size (90 х 90") и 2 съответните калъфки за възглавници (20 "x 26"). Забележка : одеяло/стеганое одеяло, чаршаф и втулки за възглавници в комплекта не са включени. ღღ【Удобен дизайн】 Розово канава пухени оборудвани със солидна тайния цип, лесно се облича и да извадите, 4 потайные завязки държат чаршаф на място, калъфки за възглавници са луксозно закопчалка-плик. ღღ【Уникален дизайн】 Набор от пододеяльников с геометричен модел в клетката с модерен прост геометричен модел в клетката и однотонным модел, добавляющий цвят и уникална консистенция на спалнята, придающий спалнята атрактивен декор, добре смесени с всеки стил на спалнята.Прост, но изтънчен дизайн ще освежи спалнята си, е отличен избор на спално бельо за подарък. ღღ【Пране иуход】 Комплект спално бельо от микрофибър лесен за почистване.Се препоръчва да се изплаква преди първата употреба.Машинно пране със студена вода, съхраняващ режим на сушене на перална машина на слаб огън, да не се избелва. ღღ【Материал】 Набор от пододеяльников с розов дрямка в съвременен стил и е изработена от висококачествена тъкан от микрофибър, супер лека, дишаща, леки, трайни и устойчиви на избледняване.Спиш по-добре, благодарение на ненадминато комбинация от висококачествени шалове и тъкани от премиум-клас.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса