Мама Мечка Трансгендерная Възглавница За Пътуване, Възглавница За Подкрепа на Главата и врата, въздушна Възглавница с Ефект на Паметта, U-Образна форма на облегалк?

Мама Мечка Трансгендерная Възглавница За Пътуване, Възглавница За Подкрепа на Главата и врата, въздушна Възглавница с Ефект на Паметта,

BGN 2.33

Наличност

[Материал на ПРЕМИУМ] е Изработена от висококачествена пяна с ефект на паметта, който повтаря формата на вашата врата, осигурява дълготраен комфорт и дълготрайност [ПОДДЪРЖА ДИЗАЙН] U-образна възглавница за главата с останалите осигурява максимална подкрепа и комфорт за вашата врата и главата по време на пътуване, намаляване на скованост и умора. [Свалящ] Подвижни и моющийся външен калъф улеснява почистването и грижата за облегалката за глава, а сърцевината възглавници не могат да бъдат измити или се излага на слънце. [УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ] Този U-образна форма на облегалката за глава е лек и преносим, не може само да носите със себе си по време на пътуване, но и да се използва по време на гледане на телевизия или четене на книга. [Модерен ДИЗАЙН] Тази на U-образна възглавница е много персонализация на моделите, и можете да изберете този, който ви харесва.Луксозен външен вид може да подчертае вашата индивидуалност и естетика. [Материал на ПРЕМИУМ] е Изработена от висококачествена пяна с ефект на паметта, който повтаря формата на вашата врата, осигурява дълготраен комфорт и дълготрайност. [ПОДДЪРЖА ДИЗАЙН] U-образна възглавница за главата с останалите осигурява максимална подкрепа и комфорт за вашата врата и главата по време на пътуване, намаляване на скованост и умора. [Свалящ] Подвижни и моющийся външен калъф улеснява почистването и грижата за облегалката за глава, а сърцевината възглавници не могат да бъдат измити или се излага на слънце.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса