8 Бродирани ивици за гладене на дрехи. Декоративни мотиви за декориране и ремонт панталони, якета, раници и т.н. (0. Пижамная маска)

8 Бродирани ивици за гладене на дрехи. Декоративни мотиви за декориране и ремонт панталони, якета, раници и т.н. (0. Пижамная маска)

BGN 0.33

Наличност

【8 ТЕРМОАДГЕЗИВНЫХ band-спин】Опаковка от 8 единици наколенников за гладене на дрехиИзползвайте ги за украса или ремонт на дрехи с дупки.Им е много лесно да се прилага домакинството желязо, и те са много красиви на външен вид. 【ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ от】8 тематични петна с различен дизайн.Украсете дете или възрастен дрехи най-готините ивици.Изберете колекция, която най-добре отговаря на вашата индивидуалност, и прогладьте си за по-малко от 1 минута. 【ЛЕСНО И БЪРЗО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Начин на приложение : Сложете върху дрехите и защита на тънка кърпа.Гладьте при максимална температура без пара в продължение на 20 секунди, не се движат ютия.За по-добро сцепление обърнете дрехи и прогладьте ютия от обратната страна. 【ПОДХОДЯЩ ЗА ПЕРАЛНИ МАШИНИ И СУШИЛНИ】Лепило кръпки, които са устойчиви на измиване на ръка или в перална машина при температура 30º. Вие дори можете да направите за тях няколко шева на случай, ако на върха на малко приподнимется.【ГЪВКАВОСТ】 Подходящи ленти за чанти, раници, дрехи, дънки, кепок, шапки, и други тъкани с общо предназначение. придайте на вашите дрехи творчески нюанс!. 【ГЪВКАВОСТ】 Подходящи ленти за чанти, раници, дрехи, дънки, кепок, шапки, и други тъкани с общо предназначение. придайте на вашите дрехи творчески нюанс!. 【8 ТЕРМОАДГЕЗИВНЫХ band-спин】Опаковка от 8 единици наколенников за гладене на дрехи.Използвайте ги за украса или ремонт на дрехи с дупки.Им е много лесно да се прилага домакинството желязо, и те са много красиви на външен вид. 【ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ от】8 тематични петна с различен дизайн.Украсете дете или възрастен дрехи най-готините ивици.Изберете колекция, която най-добре отговаря на вашата индивидуалност, и прогладьте си за по-малко от 1 минута. 【ЛЕСНО И БЪРЗО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Начин на приложение : Сложете върху дрехите и защита на тънка кърпа.Гладьте при максимална температура без пара в продължение на 20 секунди, не се движат ютия.За по-добро сцепление обърнете дрехи и прогладьте ютия от обратната страна. 【ПОДХОДЯЩ ЗА ПЕРАЛНИ МАШИНИ И СУШИЛНИ】Лепило кръпки, които са устойчиви на измиване на ръка или в перална машина при температура 30º. Вие дори можете да направите за тях няколко шева на случай, ако на върха на малко приподнимется.【ГЪВКАВОСТ】 Подходящи ленти за чанти, раници, дрехи, дънки, кепок, шапки, и други тъкани с общо предназначение.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса