Topper за коледната елха с една запалена звезда [Сребрист], 3D Куха Сверкающая Звезда, Topper за Коледната елха с Въртяща Проектор Магически Студените бели Снежинки за укр?

Topper за коледната елха с една запалена звезда [Сребрист], 3D Куха Сверкающая Звезда, Topper за Коледната елха с Въртяща Проектор

BGN 1.00

Наличност

【Звезда за украса на коледната елха】 Универсален размер за всички видове на различни коледни елхи (9,8 инча (В) x 9,4 инча (Д) x 1,8 инча (Г)), дължината на тел 9,2 метра, е достатъчна за удобно свързване звезда за украса на коледни елхиПриятно блестящо допълнение към вашата коледна дървото. 【Хладно Проектор Снежинки】Вградени led проектор Magic ball украсят стаята си множество въртящи се фигури.Можете да настроите разстояние и посока led проекция, за да се създаде друг страхотен ефект.Колкото по-далеч от тавана, толкова по-голям обхват на проекция. 【Блестяща украса】 3 D звезден дизайн с led лампа на проектора вътре.Е покрит с блестяща пудра, която създава магическа и сияйна звезда за върха на коледната елха.Той също искри на слънцето.Идеален за магазин, ресторант или малък бизнес, бар, хотели, търговски център, на концерт и т. 【Висококачествени материали】 Този topper за коледната елха във формата на звезда е изработен от екологично чист PVC премиум-клас, той е много здрав и стабилен.Той е опакован в много хубава кутия, който е подходящ като подарък за вашето семейство, приятели, колеги. 【За теб】Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас за по-бързо сервизно обслужване.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса