Estivaux на Великден Бъни, Джуджета, Прозрачни Печати и Плашки за производство на пощенски картички, Думите честит Великден, Гумени Печати, Зайци, Плашки за рязане Морк?

Estivaux на Великден Бъни, Джуджета, Прозрачни Печати и Плашки за производство на пощенски картички, Думите честит Великден, Гумени

BGN 0.33

Наличност

【Стил】На този прозрачен матрица с надпис свети валентин, изобразени различни модели, включително и подпечатан от сърце, печат в кутия за подарък, подпечатан с красиви гномикамиИма и печати една и съща форма, че и любовта gnomes.Тези празнични прозрачни печати и пробиване могат да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печат и печата свети валентин gnomes е около 10,0 х 10,0 виж 【Високо качество】 Гумени печати love балон, изработени от висококачествен силиконов материал.Плашка за рязане на рамка love gnomes е изработена от въглеродна стомана, която може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите щанци и щанцоване любовни сърце gnomes се различават богато разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да дарят печат на семейството и приятелите си и заедно се насладете на радостта ръчно изработени. 【Осъществяване】 получавате 2 комплекта гумени печати, happy Valentine ' s day gnomes и щанци.Ела и покажи уменията си. 【Стил】На този прозрачен матрица с надпис свети валентин, изобразени различни модели, включително и подпечатан от сърце, печат в кутия за подарък, подпечатан с красиви гномиками.Има и печати една и съща форма, че и любовта gnomes.Тези празнични прозрачни печати и пробиване могат да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печат и печата свети валентин gnomes е около 10,0 х 10,0 виж 【Високо качество】 Гумени печати love балон, изработени от висококачествен силиконов материал.Плашка за рязане на рамка love gnomes е изработена от въглеродна стомана, която може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите щанци и щанцоване любовни сърце gnomes се различават богато разнообразие от стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса