Комплект за Бродерия на кръстат бод с Коледни автомобилите Весели Празници на Leti L8001 Letistitch, Комплект от 3 рисунки, Комплекти, Коледни украси, Комплекти за бродерия н?

Комплект за Бродерия на кръстат бод с Коледни автомобилите Весели Празници на Leti L8001 Letistitch, Комплект от 3 рисунки, Комплекти,

BGN 24.93

Наличност

1 За да намерите център си кърпа, сгънете го на две половини в една посока, а после в друга.Задръжте и сгънете централната точка, за да се отбележи си.Можете да прикачите игла в центъра или да се направи малък бод, допълнително да се отбележи централната точка. Вземете пяльцы за бродиране или рамка.Въпреки че можете да създадете бродерия на кръстат бод и без нея, пяльцы и рамка за бродиране изключително полезни.Използването на каботажните за бродиране позволява да се бродира по-лесно, по-бързо и по-удобно, не се държи за рамка или плат. Като се започне от задната страна на тъкани, прекарайте иглата през отвора по посока към предната част.След това пропускайте игла през дупка, по диагонал срещу мястото, където сте започнали да се направи полегат бод кръстат бод наполовина. Оставете около един инч на конеца отзад.Вие покроете опашката си бода, докато се работи над закреплением.Задължително хванете за опашката отзад кърпа, за да не се приплъзва край до край. Продължавайте да шият по серия, за да направи серия половинных шевове на кръст.След това се върнете през редица, като поредица от половинных шевове на кръст в другата посока. Продължавайте да шият, докато не стигнат до края на спиралата или докато във вашия повторенията не свършат шевове.На обратната страна На тъкани прекарайте иглата поне под три завършени бода, за да закачите на конец.Нарежете останалата нишка, като внимавате да не се реже твърде стегнат. Размер : 14x8 см / 13x10 см / 11x11 вижте Комплект от 3 дизайн.Конци : Anchor, Плат : Zweigart Aida 18ct / col. Чисто нов!Този комплект включва всичко, което ви е необходимо за шиене, след като сте го отворили!.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса