Схема на кръстат бод Пейзаж PDF, Просто модерна Преброяване печат, Прост дизайн, с кръстосан бод Природа на Планината Гора, Геометрична схема кръстат бод Moon DMC Матери?

Схема на кръстат бод Пейзаж PDF, Просто модерна Преброяване печат, Прост дизайн, с кръстосан бод Природа на Планината Гора, Геометрична

BGN 3.00

Наличност

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ✅ МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА, ПРЕДИ ПОКУПКА! ✅. Това е ЦИФРОВ елемент.Този списък не е нито готовата бродерия на кръстат бод, нито набор. материали В КОМПЛЕКТА НЕ са ВКЛЮЧЕНИ!.Подсчитанные схема за бродерия на кръстат бод са проектирани така, че да се прости, са подходящи за начинаещи!.Купи 3 схема за бродерия на кръстат бод, получавате една подарък.След закупуване на три фигури, пишете ми съобщение, посочете схема за бродерия на кръстат бод, който бихте искали да получите като подарък.Моля, превъртете страницата надолу и прочетете по-подробно описание на продукта.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса