Ipetboom Дървена Поставка за Птици Настолна място за спане За Птици Натурална Поставка За обучение на Папагали място за спане за Папагали Поставка За Игри с Птици Клет?

Ipetboom Дървена Поставка за Птици Настолна място за спане За Птици Натурална Поставка За обучение на Папагали място за спане за

BGN 3.33

Наличност

?? Това може да се отърве на вашия малък папагал от стреса здравословен начин, е много практично ?? Е изработен от висококачествен материал, достатъчно здрав за по-дълга употреба. ??Естествен материал и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малкия папагал. ??Прост и чист цвят, изящни детайли, декоративни и елегантни, могат да бъдат многократно. ??Това може да помогне за създаване на топла и щастлива домашна атмосфера, се оставя да имате късмет и незабравими спомени.Описание на Тази поставка за папагал е изработена от висококачествен естествен дървен материал, трайни и трайни, който може да ви служи известно време.Изпълнена с глоба изработка, красива и нежна, тази поставка за птичи костур ще се превърне в прекрасен декор за вашия дом.Ярки цветове и кръгла форма може да привлече вниманието на папагала и да засили любопитството му.Характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : дърво Размер : 13,00 X9,50 X9,50 см /5,11 X3,73 X3,73 инча-Това може да помогне за създаване на топла и щастлива домашна атмосфера, се оставя да имате късмет и незабравими спомени.-Това може да се отърве на вашия малък папагал от стреса здравословен начин, е много практично.-Естествен материал и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малкия папагал.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса