Pampered Chicken Мама Билки за гнездене на пилета в задния двор за приготвяне на страхотни яйца 10 грама - Напълно естествени фуражи за пилета в задния двор - Лакомства за пи?

Pampered Chicken Мама Билки за гнездене на пилета в задния двор за приготвяне на страхотни яйца 10 грама - Напълно естествени фуражи

BGN 2.67

Наличност

✔️ БЕЗОПАСНО ЗА КУРЯТНИКОВ : Смес от натурални билки за курятников и къщичкиИдеален за тези, които търсят билкови добавки към лакомствам за пилета или напълно натурално птиче месо. ✔️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Разпределете фуражно добавка за пилета за целия курятнику, смесва се с боклуци, втулки за кутии, борови стърготини в гнездото кутии за кокошки или други пиле закуски в задния двор, за пилета, които можете да използвате.Удобна закрывающаяся чанта за лесно съхранение. ✔️ 100% НАТУРАЛНИ, без ГМО : Безопасни за употреба и се приготвя-добри екстри без ГМО и соя за пилета, двор пилета, патици и други домашни птици, които обичат зелените за домашни любимци!. ✔️ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАМЕШАННЫЕ ФЕРМИТЕ за МИВКИ : Нарязани фермите за мивки за пилета вече са ангажирани, така че лесно да гарантират своето стадо с необходимите витамини и минерали. ✔️ 100% ГАРАНЦИЯ за ЩАСТЛИВ ПИЛЕ : вашите пилета ще бъдат възхитени от тях или да бъдат върнати ПАРИТЕ!Никакви въпроси!Домашен пилетата харесва аромат на невен, венчелистчета от рози, люцерна, риган, босилек, розмарин, лайка и лавандула.Лесно насыпается аксесоари за пилета, вложени кутии и хранилки, за да пилето си е с денонощен достъп. ✔️ БЕЗОПАСНО ЗА КУРЯТНИКОВ : Смес от натурални билки за курятников и къщички.Идеален за тези, които търсят билкови добавки към лакомствам за пилета или напълно натурално птиче месо. ✔️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Разпределете фуражно добавка за пилета за целия курятнику, смесва се с боклуци, втулки за кутии, борови стърготини в гнездото кутии за кокошки или други пиле закуски в задния двор, за пилета, които можете да използвате.Удобна закрывающаяся чанта за лесно съхранение. ✔️ 100% НАТУРАЛНИ, без ГМО : Безопасни за употреба и се приготвя-добри екстри без ГМО и соя за пилета, двор пилета, патици и други домашни птици, които обичат зелените за домашни любимци!. ✔️ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАМЕШАННЫЕ ФЕРМИТЕ за МИВКИ : Нарязани фермите за мивки за пилета вече са ангажирани, така че лесно да гарантират своето стадо с необходимите витамини и минерали. ✔️ 100% ГАРАНЦИЯ за ЩАСТЛИВ ПИЛЕ : вашите пилета ще бъдат възхитени от тях или да бъдат върнати ПАРИТЕ!Никакви въпроси!Домашен пилетата харесва аромат на невен, венчелистчета от рози, люцерна, риган, босилек, розмарин, лайка и лавандула.Лесно насыпается аксесоари за пилета, вложени кутии и хранилки, за да пилето си е с денонощен достъп.Щастливи Пилета = Щастливите Яйца!Искате ли да получавате най-добрите и пресни яйца в света?Обичам да забавляват своите пилета, лакомства, за които те сбегутся?Искате ли да се подобри производството на яйца?Best Eggs Ever! (TM) е патентована смес от натурални сушени билки за пилета, идеална за смесване с домашен фураж за пилета или добавяне на място за гнездене.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса