Верига за един крак Гривна с Птица, Пръстен За Краката на Папагала От Неръждаема Стомана, Каишка За Птици, Пръстен За Отваряне на Папагала, Поставка за един крак Гри?

Верига за един крак Гривна с Птица, Пръстен За Краката на Папагала От Неръждаема Стомана, Каишка За Птици, Пръстен За Отваряне на

BGN 1.33

Наличност

【Високо качество】 Той е изработен от солидна неръждаема стомана, която е устойчива на ръжда и корозия, много е здрав 【Е безопасна за употреба】 разумен Дизайн, безопасни за използване.Това няма да навреди на лапам птици и ще им позволи свободно да се движат на достатъчна дължина. 【3 различни размера на】 Идва с 3 различни размери, подходящи за различни видове птици.5 мм : Подходящ за вълнисто попугайчика, какаду, неофемы, neophema splendida.5 mm : Подходящ за forpus coelestis, bolborhynchus lineola.5 mm : Подходящ за nymphicus hollandicus, инжирного папагал, psittacula roseata. 【Изберете стойка】 Е подход към стойка parrot и не позволявайте на птиците отлитат.Задължително за дресура на нов домашен любимец. 【Лесно за носене】 Издръжлив и лесен в чорап.Много хубав подарък за любителите на папагали. 【Високо качество】 Той е изработен от солидна неръждаема стомана, която е устойчива на ръжда и корозия, много е здрав. 【Е безопасна за употреба】 разумен Дизайн, безопасни за използване.Това няма да навреди на лапам птици и ще им позволи свободно да се движат на достатъчна дължина. 【3 различни размера на】 Идва с 3 различни размери, подходящи за различни видове птици.5 мм : Подходящ за вълнисто попугайчика, какаду, неофемы, neophema splendida.5 mm : Подходящ за forpus coelestis, bolborhynchus lineola.5 mm : Подходящ за nymphicus hollandicus, инжирного папагал, psittacula roseata.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса