Играчка за Папагал, Колоритен Играчка За Дъвчене Птици Играчка За Дъвчене Птици, Цветя Висящи Люлки Папагали Люлки, Висящи Папагали Клетка за Папагали за домашни П?

Играчка за Папагал, Колоритен Играчка За Дъвчене Птици Играчка За Дъвчене Птици, Цветя Висящи Люлки Папагали Люлки, Висящи Папагали

BGN 3.33

Наличност

Снабден с кука за закачване в клетка за птици, идеалната играчка за люлка за птициДървесен материал, екологично чист и устойчив на укусам, нетоксичен и безопасен.С тази играчка вие не трябва да прекарват много време в игра с птица, или се притеснявате за това, че тя нещо ще избухне.С многоцветни мънистен за привличане на птици към играта, като им отлично забавление.Играчка птица също може да се използва като декорация клетка за клетки, мастило и привлекателен.Снабден с кука за закачване в клетка за птици, идеалната играчка за люлка за птици.Дървесен материал, екологично чист и устойчив на укусам, нетоксичен и безопасен.С тази играчка вие не трябва да прекарват много време в игра с птица, или се притеснявате за това, че тя нещо ще избухне.С многоцветни мънистен за привличане на птици към играта, като им отлично забавление.Играчка птица също може да се използва като декорация клетка за клетки, мастило и привлекателен. Дървесен материал, екологично чист и устойчив на укусам, нетоксичен и безопасен. С многоцветни мънистен за привличане на птици към играта, като им отлично забавление. Снабден с кука за закачване в клетка за птици, идеална играчка за люлка за птици. Играчка с птица също може да се използва като декорации клетка за клетки, колоритна и атрактивна.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса