Keersi 10 бр. Ротанговые Топки, Част играчки за птици, Аксесоари Направи си сам Играчка за Папагал, Вълнисто Папагал, Папагал, Неразлучник, Чинка, Ара, Африкански Сив Как?

Keersi 10 бр. Ротанговые Топки, Част играчки за птици, Аксесоари Направи си сам Играчка за Папагал, Вълнисто Папагал, Папагал, Неразлучник,

BGN 6.05

Наличност

Цвят : случаенВсеки диаметър : 5 см / 1,96 инча.Подходящ за всички видове папагали.Нетоксичен естествен ратан, тя е безопасна за птиците.Това е забавление за папагал, да играете с него пеша, също така може да се използва като аксесоари за играчки направи си САМ птица.Всеки диаметър : 5 см / 1,96 инча.Подходящ за всички видове папагали.Нетоксичен естествен ратан, тя е безопасна за птиците.Това е забавление за папагал, да играете с него пеша, също така може да се използва като аксесоари за играчки направи си САМ птица.Описание : Цвят : случаен Диаметърът на всеки : 5 см/1,96 инча Подходящ за всички видове папагали, за папагал забавно да играете с него пеша, също така може да се използва като играчка за птици "Направи си сам" аксесоари в комплекта са включени 10 бр. ротанговые топки.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса