Ipetboom вода Опаковка за зайци, А за Пъдпъдъци, 3 Комплекта Автоматични поилки за Папагали, Автоматична Ясла за Птици, Захранващи с Вода за Птици, Пияч за Птици, Захранв?

Ipetboom вода Опаковка за зайци, А за Пъдпъдъци, 3 Комплекта Автоматични поилки за Папагали, Автоматична Ясла за Птици, Захранващи

BGN 12.27

Наличност

Контейнер за вода за птиците : изработен е от висококачествен материал, който сигурно, бережен и надеждниПиенето за папагали : лесен за инсталиране и използване, той може много лесно да инсталирате на птица клетка, което позволява на птиците да пият вода.Опаковка вода за птици : Удобен и практичен вода опаковка, която може да се пие гълъби.Опаковка вода за птиците : Можете да дадете на приятелите си, които се отглеждат птици, и те ще бъдат много щастливи.Опаковка вода за птиците : в Лесни за употреба и могат лесно да бъдат монтирани там, където ви е необходимо, особено за клетките.Списък на опаковки, 3 x пиенето за птици 3 x четка за почистване Характеристики - Размер : 23,00 X7,50 X3,50 см. / 9,04 X2,95 X1,38 см - Материал : пластмаса - автоматична пиенето за фонтана за птици, улесняваща пиенето на домашни любимци. - Той има разумна конструкция, устойчива на износване, дълготраен и с добра консистенция. - Лесен за употреба и могат лесно да бъдат монтирани там, където ви е необходимо, особено за клетките. - изработен от високо материал, който е безопасен, лек и надежден. - Цвят : бял - Обем : 130 мл - Осигурява подаване на вода за вашите гълъби.Описание на продукта Този продукт представлява бутилка за хранене на птици, направени от безопасни и меки материали, трайни и практично, която може да ви направи една добра услуга.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса