Птичья Клетка Птичья Клетка с Галванично Злато Голяма Клетка За Отглеждане на Птици Вила Клетка за Папагал Голяма Играчка за Птици с Кормушкой за Папагал, Канарче ?

Птичья Клетка Птичья Клетка с Галванично Злато Голяма Клетка За Отглеждане на Птици Вила Клетка за Папагал Голяма Играчка за Птици

BGN 18.69

Наличност

Не само за птиците, но и за всички видове папагали и други малки и средни птициТя може да се използва за много други малки домашни любимци, съдържащи се в клетката. Дизайн : шаси выдвижного тип, преносима конструкция, може да се мотае кутия за разплод, с автоматично подаване, лесно за почистване.Лесна инсталация. Размер : 47 см х 36 см х 100 см / 18,7 инча × 14,1 инча × 39,3 инча. Материал : метал, стоманена тел. Просторно пространство : "Птичето гнездо" е най-подходящ за малки и средни птици като папагали, какаду, ара, папагали-неразлучники, попугаихи, гълъби, вьюрки и пъдпъдъци.Не само за птиците, но и за всички видове папагали и други малки и средни птици.Тя може да се използва за много други малки домашни любимци, съдържащи се в клетката. Дизайн : шаси выдвижного тип, преносима конструкция, може да се мотае кутия за разплод, с автоматично подаване, лесно за почистване.Лесна инсталация. Размер : 47 см х 36 см х 100 см / 18,7 инча × 14,1 инча × 39,3 инча. Материал : метал, стоманена тел. Просторно пространство : "Птичето гнездо" е най-подходящ за малки и средни птици като папагали, какаду, ара, папагали-неразлучники, попугаихи, гълъби, вьюрки и пъдпъдъци.Подходящ за вътрешна и външна употреба.Професионален дизайн за осигуряване на безопасността на домашните животни, с минимална поставяне на Име на продукта : клетка за птици Материал на продукта : метал, стоманена тел, Цвят на продукта : моля, обърнете се към изображението на дисплея!Применимая сцена : подходящ за употреба на закрито и на открито Накратко : 1.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса