Птичья Клетка Птичья Преносима Клетка Птичья Клетка Тигровая Птица Птица Папагал Птица Транспортна Клетка Пространството Голяма Дишаща Вентилация на Птица Вила ?

Птичья Клетка Птичья Преносима Клетка Птичья Клетка Тигровая Птица Птица Папагал Птица Транспортна Клетка Пространството Голяма

BGN 30.05

Наличност

1 Това е клетка, специално предназначени за превоз на птици.Той има голямо пространство вътре, четири дупки, вентилация и отвеждане на въздух. Настройте кутия с храна и шише за вода, не се притеснявайте за това, че птицата ще остане гладен. Материал на продукта : пластмаса, размер : 32*32*48 см, цвят : кафяво. Предимства на продукта : само 1,5 кг, лека переноска, с птица може да отидете да си поиграете, притеснявате. Благодаря ви, че посетихте моя магазин и се надявам, че ще можете да намерите нужните ви стоки в магазина ми.Осигурете най-доброто качество на живот на вашите птици.Материал на продукта : Пластикразмер : 32*32*48 смЦвет : кафяв Логистика, както обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. съвет : 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включва в себе си елементи, различни от клетка за клетки, както е показано на снимката на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, приемете 4. Измервания са направени на ръка, грешка нормално, моля се допуска разликата в 2-3 см, в зависимост от действителния обект. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса