DOITOOL 6 Компл. Гнездо За Люпене на Птици, Гнездо За Отглеждане на Птици Кутия За Люпене на Гълъби Ръчно изработени Клетки за Отглеждане на Домашни Птици, Клетки за Гъл?

DOITOOL 6 Компл. Гнездо За Люпене на Птици, Гнездо За Отглеждане на Птици Кутия За Люпене на Гълъби Ръчно изработени Клетки за Отглеждане

BGN 3.00

Наличност

Къщичка за птици за разплод - Това е комплект подложки за гълъбите на гнездото, който е изработен от висококачествена кокосови палми и пластмаса за по-дълга употребаКупички за гнездене на птици - Този мат ще създаде уютна обстановка за любимата си птица.Гнездо за люпене на птици - Уникално bird ' s nest е и чудесна декорация на вашата градина и веранда.Птичи гнезда за костур - Подходящи за използване в миролюбивия гнезда.Подредете вашия домашен любимец топло гнездо.Птичи къща подслон за птици- В комплекта са включени 4 бр. подложки и 4 гнезда, които могат до голяма степен да отговарят на вашите практически нужди.Къщичка за птици за разплод - Това е комплект подложки за гълъбите на гнездото, който е изработен от висококачествена кокосови палми и пластмаса за по-дълга употреба.Купички за гнездене на птици - Този мат ще създаде уютна обстановка за любимата си птица.Гнездо за люпене на птици - Уникално bird ' s nest е и чудесна декорация на вашата градина и веранда.Птичи гнезда за костур - Подходящи за използване в миролюбивия гнезда.Подредете вашия домашен любимец топло гнездо.Птичи къща подслон за птици- В комплекта са включени 4 бр. подложки и 4 гнезда, които могат до голяма степен да отговарят на вашите практически нужди.Характеристики за гнездене за птици за разплод- Този набор от гнездото постелки за гнездо на гълъб, който е изработен от висококачествена кокосови палми и пластмаса за по-дълъг использованиявнешние купички за птици- Този мат ще създаде уютна обстановка за гнезда за люпене на пилета на вашия домашен любимец - Уникално птичето гнездо също е чудесна декорация за вашата градина и гнезда за гнездене на птици - Подходящ за гълъби, миролюбивия гнезда.


Параметри на продукта

- Color:
blue
- Material:
coconut palm + plastic
- Size:
24.00X24.00X6.00cm/9.43X9.43X2.36in
Package Including:
6 x bird mats:
6 x pans:

Може и да ви хареса